Etli Fajita Tarifi İçin Malzemeler
400 gramdana bonfile
2 adetkırmızı soğan
1 adetyeşil biber
1 adetkırmızı biber
1 adetsarı biber
1 yemek kaşığıtuz
1 çay kaşığıkarabiber
1 yemek kaşığızeytinyağı
Etli Fajita Tarifi Nasıl Yapılır?
Etleri, biberleri ve soğanları hemen hemen aynı boyda olacak şekilde uzun uzun doğrayın.
Derin bir tavayı zeytinyağı ile hafif yağlayıp, bütün malzemeleri soteleyin.
Güveç veya ısıya dayanıklı porselen bir kabı kısık ateşte ocağa yerleştirin. Tereyağını ilave edin ve erimesini bekleyin.
Eriyen tereyağının üzerine etleri, biberleri ve soğanları ilave edin.
Lavaşları üzerine kapatıp, iyice ısınmasını bekleyin. Dikkatlice ocağın üzerinden alıp servis edin. İşte bu kadar kolay,afiyet olsun!
Nasıl birşey hiç duymadim ����
YanıtlaSilHiç yemedim nasıl birsey🤔🤔
YanıtlaSilHiç yemedim nasıl birsey🤔🤔
YanıtlaSilWow yeni tarifler😊😘
YanıtlaSilEt ve baharatın mükemmel uyumu ve çok pratik bence denemelisiniz
YanıtlaSilMükemmel bir yemek tavsiye ederim
YanıtlaSilDEYİŞİK BİR YEMEK DAMAĞA ÇOK GÜZEL TAT VERİYORMUTLAKA DENEMELİSİNİZ.
YanıtlaSil