4 Mayıs 2019 Cumartesi

ETLİ FAJİTA

Etli Fajita Tarifi İçin Malzemeler

  • 400 gramdana bonfile
  • 2 adetkırmızı soğan
  • 1 adetyeşil biber
  • 1 adetkırmızı biber
  • 1 adetsarı biber
  • 1 yemek kaşığıtuz
  • 1 çay kaşığıkarabiber
  • 1 yemek kaşığızeytinyağı 














Etli Fajita Tarifi Nasıl Yapılır?

  1. Etleri, biberleri ve soğanları hemen hemen aynı boyda olacak şekilde uzun uzun doğrayın.
  2. Derin bir tavayı zeytinyağı ile hafif yağlayıp, bütün malzemeleri soteleyin.
     
  3. Güveç veya ısıya dayanıklı porselen bir kabı kısık ateşte ocağa yerleştirin. Tereyağını ilave edin ve erimesini bekleyin.
  4. Eriyen tereyağının üzerine etleri, biberleri ve soğanları ilave edin.
  5. Lavaşları üzerine kapatıp, iyice ısınmasını bekleyin. Dikkatlice ocağın üzerinden alıp servis edin. İşte bu kadar kolay,afiyet olsun! 














ETLİ FAJİTA ile ilgili görsel sonucu

7 yorum:

  1. Nasıl birşey hiç duymadim ����

    YanıtlaSil
  2. Hiç yemedim nasıl birsey🤔🤔

    YanıtlaSil
  3. Hiç yemedim nasıl birsey🤔🤔

    YanıtlaSil
  4. Wow yeni tarifler😊😘

    YanıtlaSil
  5. Et ve baharatın mükemmel uyumu ve çok pratik bence denemelisiniz

    YanıtlaSil
  6. Mükemmel bir yemek tavsiye ederim

    YanıtlaSil
  7. DEYİŞİK BİR YEMEK DAMAĞA ÇOK GÜZEL TAT VERİYORMUTLAKA DENEMELİSİNİZ.

    YanıtlaSil